ЕТШ ,,Мија Станимировић"

НИКОЛА И МИЛИЈАНА ИМПРЕСИОНИРАЛИ ЖИРИ У ФИНАЛУ ТАКМИЧЕЊА Raf Challenge

18. марта, на Рачунарском факултету у Београду, одржано је финално такмичење Raf Challenge. Окупља ученике  средњих школа из целе Србије.

Никола Ранђеловић (III6) освојио је прво место у I категорији (презентација на тему Примена машинског учења у сајбер безбедности), као и друго место у II категорији (апликација на тему Иновативна примена софтвера у подизању еколошке свести).

Милијана Николић (III3), такође је постигла сјајне резултате освојивши прво место у III категорији (режија, снимање и монтажа аудио и видео материјала на тему Моћ и немоћ).

Никола је импресионирао својим излагањем  испољивши невероватно знање у програмирању, Милијана низом  успеха  показује  да је изузетно  талентована ученица са смера електротехничар мултимедија. Сви ученици су успешно испунили своје задатке и оставили снажан утисак.

Николина изузетна способност у програмирању, као и Милијанина стручност и креативност у мултимедијалним садржајима, потврђују да су њихови ментори, Марија Станковић, Јелена Рајковић и Андрија Кузмановић, били врло пажљиви и посвећени у свом раду са ученицима. Свима честитамо на овом великом успеху!